Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 0 + avg

Diom de Kossa "Releasekonsert" - World music café

Diom de Kossa, Baba Toulenga

Som barn plukket han kaffebønner i regnskogen, nord i Elfenbenskysten. Nå er han trommemester fra Holmlia, spilte i bandet til Robert Burås og Mory Kante. Nå kommer han med ny plate " baba toulenga" på ta:lik records.

Med en god blanding av livsbetraktninger, formaninger og en åpen kjærlighetserklæring til egne røtter har Diom de Kossa laget en plate som er like magisk som direkte, og til tider, nesten aggressiv i rytmikken.

Kossa Diomande har gjennom en årrekke laget egen musikk basert på sin inngående kjennskap til de ulike musikalske tradisjonene i Elfenbenskysten, som han fikk gjennom sitt arbeid som trommemester i Elfenbenskystens nasjonalballett.

På denne platen viser Diom de Kossa seg som sanger og låtskriver i tillegg til sin ubestridte status som perkusjonist.

Han har alliert seg med noen av norges fremste musikere innenfor worldmusikk og jazz sjangeren, og laget en original plate der han nennsomt kombinerer vestlige ideer med sin egen tradisjon. Kenneth Ekornes ( trommer, perkusjon, vokal), Khalid Salih (bass, vokal), Olav Torget (gitarer, konting, vokal)
Musikerene på plata har spilt med artister som Mari Boine, Kristin Asbjørnsen, Karl Seglem, Steinar Ofsdal, Jon Balke og Geir Lysne.

www.myspace.com/diomdekossa

Dette er en konsert i serie:

Støttet av:

Arrangeres i samarbeid med: