Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 150/100 + avg

Høyt og Lavt

Alexander Rishaug/Daniel Meyer Grønvold
Renato Ciunfrini/Dag Magnus Narvesen/Øyvind Storesund
Paal Nilssen-Love/Hild Sofie Tafjord/Fred Frith.

Som en inngangsport til de to heftigste festivaluker i Oslo, kommer her en liten minifestival for å gjøre overgangen til de urbane festivalukene litt lettere.

Med utgangspunkt i at Fred Frith spiller med Art Directors 6. August og trio med Hild Sofie Tafjord og Paal Nilssen-Love 7. august, serveres til sammen fem sett med improvisert musikk både høyt og lavt.

Fred Frith har gjennom mer enn 40 år vært en banebrytende gitarist, musiker og komponist, og har samarbeidet med det ypperste av improvisasjonsmusikere fra hele verden. Han er for mange kjent fra kunstrock-bandene Henry Cow og Art Bears, diverse samarbeider med folk som John Zorn, Brian Eno, Ikue Mori, Marc Ribot og Otomo Yoshihide, samt den legendariske filmen ”Step Across The Border”.

Art Directors (Håvard Skaset/Jacob Willersrud/Guro S.Moe) startet som et kunstrock/improv/noiseband i 2004 og har foruten flere samarbeid med Frith, spilt konserter på de mest perifere steder i Norge til mer sentrale strøk i New York.

Hild Sofie Tafjord har også tidligere spilt med Fred Frith. I tillegg er hun halvparten av den fantastiske duoen Fe-mail, hornist i Lemur og mye annet. Sammen med Paal Nilssen-Love vil de gjøre denne lørdagskvelden til en historisk aften.

Alexander Rishaug (tba) og Daniel Meyer Grønvold (tba) Kunstnere med lyd som fokus. Umulig å si hva disse to finner på sammen.

Dag Magnus Narvesen (trommer) og Øyvind Storesund (kontrabass), Renato Ciunfrini(klarinett/sax), Norsk/italiensk trio satt sammen for anledningen. Akustisk improv i særklasse.

Frode Gjerstad (sax), norsk improvisasjonsmusikks gudfar i fri utfoldelse med trommevirtous Dag Erik Knedal Andersen(trommer).

Arrangører:
www.conradsound.com
www.kampenjazz.no

Festivalpass koster 200 og gjelder for begge dager.