Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 0 + avg

Glenn Main - Release-party

Glenn Main slipper sitt tredje album «Arctc Treasures» 6 desember, og det skal feires her på Belleville 8.desember. Gratis inngang, og de 100 første får gratis og signert CD

Dette blir som vanlig et ekte «Glenn» show med laser-Lys og behagelig melodisk elektronisk chillout musikk.

2010 har vært et veldig spennende år for Glenn. Han varmet opp på Jarre-vorspiel før konserten til Jean Michel Jarre 28. august, og var i New York og spilte på The Electro-Music 2010 festival. Her fikk Glenn muligheten til å vise seg frem for tusenvis av electro music entusiaster som er hans viktigste målgruppe.

Glenn høstet mye bra omtale for platen ”Message” som ble sluppet våren 2009, og han bestemte seg fort for å lage oppfølgeren ”Arctic Treasures”. Dette har blitt en flott og stemningsfull plate, og spesielt ”Inner Voices” og ”Under The Surface” gir deg smaken av å ferdes inn i Glenns musikalske verden. Glenn er en av Skandinavias fremste komponister innen sin genre, og Jean Michel Jarre`s egen fanclub er godt fornøyd med hva Glenn klarer å levere år etter år. Denne platen er intet unntak, og har blitt Glenns sterkeste album så langt i karrieren!

www.nordicrecords.no/forside/artister/glenn-main