Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 125/125 + avg

Avlyst/Flyttes -Diom de Kossa

Vi beklager. Konserten er desverre avlyst, men vi jobber med å finne en ny dato.

Diom de Kossa - Yadoh tromme,
Dodo, perkusjon - vokal
Kenneth Ekornes - trommer, vokal
Khalid Salih -bass, vokal
Olav Torget - gitar, konting, vokal

Gjester:
Jørn Erik Ahlsen - gitar
Monica Ifejilika - vokal
Terje Johannesen -, trompet

www.diomdekossa.info
Som barn plukket han kaffebønner i regnskogen, nord i Elfenbenskysten. Nå er han trommemester fra Holmlia, spilte i bandet til Robert Burås og Mory Kante , og er plateaktuell med sitt norske band med ”Baba Toulenga, I min fars skygge”.

Tittelsporet Baba Toulenga gis ut nå som en smakebit på plata som kommer i februar 2010.

Med en god blanding av livsbetraktninger, formaninger og en åpen kjærlighetserklæring til egne røtter har Diom de Kossa laget en plate som er like magisk som direkte, og til tider, nesten aggressiv i rytmikken.

Kossa Diomande har gjennom en årrekke laget egen musikk basert på sin inngående kjennskap til de ulike musikalske tradisjonene i Elfenbenskysten, som han fikk gjennom sitt arbeid som trommemester i Elfenbenskystens nasjonalballett.

På denne platen viser Diom de Kossa seg som sanger og låtskriver i tillegg til sin ubestridte status som perkusjonist.
Han har alliert seg med noen av norges fremste musikere innenfor worldmusikk og jazz sjangeren, og laget en original plate der han nennsomt kombinerer vestlige ideer med sin egen tradisjon. Kenneth Ekornes ( trommer, perkusjon, vokal), Khalid Salih (bass, vokal), Olav Torget (gitarer, konting, vokal)
Musikerene på plata har spilt med artister som Mari Boine, Kristin Asbjørnsen, Karl Seglem, Steinar Ofsdal, Jon Balke og Geir Lysne.

Andre konsert i serie: