Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 100/100 + avg

Eplemøya Songlag "Plateslipp "

Den vitale og nyskapende vokaltrioen Eplemøya songlag består av Liv Ulvik (folkesanger), Wenche Losnegård og Anja Eline Skybakmoen (jazzvokalister). Med kombinasjonen en folkesanger og to jazzsangere a capella er de en helt unik konstellasjon som skaper et nytt uttrykk i det norske folkemusikalske universet.

Det lille songlaget utforsker og utnytter mulighetene som ligger i fusjonen mellom jazzvokal og kveding. Sangerne har ulike musikalske bakgrunner, og bruker aktivt sine ulike musikalske erfaringer til å skape et nytt og spennende sound sammen - kun ved bruk av stemmen. Repertoaret består av tradisjonelt materiale som de arrangerer på sitt eget vis samt egne komposisjoner i tradisjonell stil. Her blandes humor og spenning, eksperimentell improvisasjon og fortellerkunst. Lydbildet er tidvis rått, - tidvis stemningsfullt og underfundig.

I 2009 sang Eplemøya songlag seg til finaleplass i Intro-FOLK, og seier i Debut 09. Nå kommer de med sin første plate og inviterer til plateslipp-konsert!

www.myspace.com/eplemyasonglag