Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 0 + avg

Latini - World Music Cafè

Besetning:
Claudio Latini - sang, gitar
Nils Einar Vinjor - gitar
Gerardo Orrego - bass
João Lobo - trommer
Celio de Carvalho - slagverk
Antonio Silveira - lyd, sample

Claudio Latini er en veteran innen brasiliansk bossanova og pop. Mange har i de siste årene latt seg glede av duoprosjektet han har sammen med sin kone Cristina. Med bandet Latini er musikken tilpasset hans nye og mer jazzbaserte plate ”Receita para a vida”. Claudio fikk bred radiopresentasjon som ”Ukens artist” i NRK P2 høsten 2007.

Nils Einar Vinjor er en velbevandret mann i musikkens verden. Etter et studium i klassisk gitar har han vært igjennom de fleste genre fra blues, jazz, pop rock til funk musikk. Han har satt sine spor på et utall av norsk plateutgivelse bl.a. med Kari Bremnes, Silje Nergaard, Ketil Bjørnstad, Jonas Fjeld, Knut Reiersrud og Jan Eggum.

Bassist Gerardo Orrego er en ettertraktet musiker som også blandt annet har spilt med Håkon Graf og i Grupo Zanza.

Trommeslager João Luís Lobo har en lang karrière bak seg i Portugal og har spilt med navn som Mafalda Veiga, Jorge Palma og Sergio Godinho.

Celio de Carvalho født og oppvokst i Rio de Janeiro, kom til Oslo i 1983. Spilte med "Grafitti", Claudio & Cristina Latini Band, Bergensgruppa "Son Mu", "Talisman", "Nuku”, Desafinado"og Trio de Janeiro
fra 1993, Caledonia Jazzband og Jan Gunnar Hoffarrangementer. I 1996 utgav han en CD i eget navn, "Avenida Brasil".

«Overraskende, musikalsk og med en stemme som står frem og tar ledelsen gjennom teknologisk lekenhet og brasiliansk rytmegrunn. Den stemmen tilhører Claudio Latini. Jeg vil bli svært overrasket hvis det kommer en bedre skive enn dette i Norge i år!» (I anmeldelse av Arne Berg NRK P2)

www.myspace.com/claudiolatini
www.ipemundirecords.com