Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:45
Billetter: 250 ink. avg

Åpningskonsert Mandarifestivalen

Mandarifestivalen starter opp, for aller første gang, på Belleville (Cosmopolite) 22. Mai 2014. Vi har fått med oss noen av norges aller beste talenter & utøvere med på dette arrangementet. Dette må bare oppleves!

Det kommer til å være full trøkk av både soul, funk og afrikansk musikk. Denne mixen er noe som vi er helt sikre på kommer til å skape god stemming.

Få med deg;
Makeda, finalist på The Voice 2013, Norge.
Baba Soul finalist på GBOB (Global Battle of Bands)
Natti vinner av Youth Got Talent 2013 + fler!

Dagspass – Torsdag: http://www.billettservice.no/event/mandarifestivalen-torsdagspass-billetter/423211

... Litt info om Mandarifestivalen ...
Med et ønske om å bringe forskjellige kulturer sammen, spre positivitet og dele kunst i forskjellige sjangre, arrangeres Mandarifestivalen, for første gang i 2014. Vi vil bidra til økt kunnskap om mangfold, holdninger og positiv deltakelse i lokalmiljøet med bruk av forskjellige kunstformer. Og for deg som vil høre og se mer av afrikansk kultur, så er Mandarifestivalen ideelt.
Festivalen presenterer;
- musikk, dans og mote.
- artister med internasjonal & lokal bakgrunn.
- En god mix i programmet for både unge og voksne, i tillegg til et eget barnet program.

Mandarifestivalen kommer til å levere underholdning og en atmosfære som alle bør få med seg. Det blir servert mat fra forskjellige verdensdeler, i tillegg kommer vi til å ha kunst utstillinger av både bilder og håndverk. Tilfredsstill sjelen din med glede og start sommeren med masse positiv energi.

For mer info:
www.mandarifestivalen.no