Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: Fri entré

Samspill Sessions presenterer: Temur, Crainaz og Youssef

Hip-hop

På denne konserten samarbeider Charles Mena og Fela med de tre unge og talentfulle rapperne Temur Ahmed, Crainaz (Waqas Raja) og Youssef Azouagh, som alle er tilknyttet gruppa ELITE og hip-hop miljøet på X-Ray Ungdomskulturhus.

Konserten byr på råe beats og hip-hop av høy kvalitet, iblandet elementer hentet fra jazz. Repertoaret er en blanding av Felas låtmateriale, nye komposisjoner og musikk skrevet og produsert av Temur, Waqas og Youssef. Dette blir en heftig aften, der vi får æren av å se noen av de fremste unge og up-and-coming musikerne i norsk hip-hop.

Elite:
består av Temur, Waqas og Youssef, og ble etablert i mars 2016. Gruppa har allerede fått mye scene- og festivalerfaring og har blant annet hatt opptredener på Furusetfestivalen, Mortensrudfestivalen og ERAS festivalen. Gruppa har mottatt mye gode tilbakemeldinger, og kom til Oslo-Finalen i årets UKM.

Prosjektleder og kunstnerisk ansvarlig er Charles Mena, som samarbeider med husbandet og Felipe Orellana (Fela).

Charles Mena:
er kjent for sine egne musikkprosjekter Diaspora Africanus, og sitt samarbeid med Bugge Wesseltoft på The Organ Club. Videre jobber han som stage-manager på festivaler som Quart, Hove, Norwegian Wood, Notodden, Down on the Farm, Øya, m fl.,

Fela (Felipe Orellana):
er en norsk hip-hop artist fra Haugenstua, og er medlem av hip hop-gruppen Breaknecks og rapduoen Degos. Begge prosjektene er tilknyttet plateselskapet Break Records. Fela var også ansvarlig for Adidas Originals-prosjektet i 2013. Fela har også sammen med broren sin Boss Castro (Jonathan Castro) hatt et tett samarbeid med rapper Don Martin. Sammen med Degos vant han Rapvalg i 2013 med låten Brev til kongen.

Husbandet består av:

  • Charles Mena - Trommer
  • Mark Axiak - Gitar
  • Sondre Melland - Bass
  • Lorenzo Nardocci - Keyboards

Samspill Sessions er:
-et samarbeid mellom Samspill og Cosmopolite (Belleville Scene).
-er en kombinasjon av konsertproduksjon, talentutvikling og rekruttering.
-en brobygger mellom profesjonelle og nyetablerte (ikke-etablerte) musikere, og mellom etablerte og nyankomne landsmenn.
-et samarbeid med musikere med flyktningebakgrunn, og unge, talentfulle musikere fra ungdomsklubber i og rundt Oslo.