Dørene åpner:16:00
Konsertstart:16:00
Billetter: 30/30 ink. avg

VAD-festivalen

Vi har med dette gleden av å invitere deg og din familie til den 8. internasjonale VAD-festivalen.

Også denne gang tar minoritetsungdom selv ansvaret for å informere ungdommer om hvordan de kan unngå HIV og Aids. Gjennom musikk, dans, teater, moteshow og appeller vil ungdommer med bakgrunn fra Asia, Norge, Latin-Amerika og Afrika sende all ungdom og deres familier et budskap om hvordan HIV og Aids og andre kjønnssykdommer kan unngås.

Alt dette skjer altså på den 8. internasjonale VAD-festivalen. Det vil bli appeller i tilknytning til forebyggingen av og bekjempelsen av HIV og Aids.

Outlandish fra Danmark og The Beats fra Norge blir hovedattraksjonene blant bandene som skal delta. Men også artister som Xlusive, Raw og Mørk Atmosfære er godt kjent blant ungdom i Oslo. I tillegg deltar artister som Trippel A, Hot Gangsta, Ida, Breakdown, 1 Unity Quick og også dansegruppa Chapin Salsa. Og det blir DJ-show med DJ Nad Jee & Singh Supreme. Festivalen arrangeres i hovedsak av ungdomsgruppen til Internasjonal helse- og sosialgruppe, en organisasjon som arbeider med å spre informasjon om både psykisk og fysisk helse til minoritetsgrupper i Norge.

Festivalen er støttet av Helsedirektoratet, Norsk kulturråd, Oslo kommune og Finansinvest.