Aldersgrense: 18
Dørene åpner:17:00
Konsertstart:18:00
Billetter: 200/200 + avg

Raphael Saadiq

Raphael Saadiq med eksklusivt Oslo-besøk 28. januar

Vår tids beste soulartist? Det sensasjonelle tredjealbumet til Raphael Saadiq havnet høyt på de fleste ”best of 2008”-kåringer, og få artister flørter med soulhistorien på samme utsøkte måte. Om to uker, onsdag 28. januar kl 18.00, står Saadiq på scenen i nydelige, nyoppussede Cosmopolite, tidligere Soria Moria Kino. Konserten presenteres av NRK P3 som del av deres P3Konsert, og vil sendes live på radio.

Du kan vinne billetter ved å høre på P3, men det er også lagt ut et begrenset antall billetter for salg, til en pris som gjør godt for sjelen (kr 200,-).

Raphael Saadiq har siden slutten av 80-tallet gjort seg bemerket i gruppene Toni! Tony! Tone! og Lucy Pearl, samt med to tidligere soloalbum og produksjon for artister som The Roots, Erykah Badu, Whitney Houston, Joss Stone og Snoop Dogg. I denne omgang besøker Raphael Saadiq kun Paris, Berlin og Oslo.

Hjemmeside: www.raphaelsaadiq.com

Utdrag fra norske anmeldelser:

”Vår tids beste soulartist... Denne plata oppleves som et vindpust fra paradiset. Det er bare å åpne døren.” Audun Vinger, Dagens Næringsliv

”Endelig et nytt soulalbum som har evnen til å forføre.” Aftenposten (5/6)

“Ringrev på retrotrip.” NRK Lydverket/P3 (5/6)

“Raphael Saadiq fører «lytteren» opp som produsent for sitt tredje soloalbum, og vi får det som vi vil.” Dagsavisen (5/6)
“Sangene og stemmen til Saadiq gjør dette til et album som viser hvor pent det kan låte når en begavet soulmann flørter med røttene.” Adresseavisa (5/6)

”Det låter sjelfullt, sexy og overraskende friskt.” Bergensavisen (5/6)

“Med Saadiq er definitivt soulmusikken tilbake...dette gjør både vondt og er deilig på en og samme tid”. ” Otis Redding ville blitt henrykt.” ABC Nyheter (9/10)

”Årets beste soul - den beste, viktigste og mest relevante soulartisten vi har i dag.” Nordlys (5/6)

”Her er neppe en eneste svak låt.” Avisa Nordland (5/6)