Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 220/170 + avg

Releasekonsert med Caroline Waters og Aage Kvalbein

Den internasjonale plateartisten og skuespilleren Caroline Waters (tidligere kjent som Caroline Asplin) er, etter flere års intens musisering i Los Angeles, i ferd med å gjøre comeback i hjemlandet. Onsdag 21. april kan hun oppleves på Cosmopolite sammen med den legendariske cellisten Aage Kvalbein i forbindelse med utgivelsen av hennes nye CD, Exposed.

Exposed er Carolines femte soloplate, en sensuell og følsom bukett med selvskrevne sanger og coverlåter som har vært til stor glede og styrke for Caroline gjennom noen av de tøffeste periodene i livet hennes. Exposed er også Carolines tribute til hennes ypperste låtskriverhelter innen bearbeiding av hjertets saltomortaler. Helter som Leonard Cohen, Joni Mitchell, Suzanne Vega, George og Ira Gershwin og Jennifer Warnes. Mer info:

Mer info: www.carolinewaters.com

Det bli også smakebiter fra Carolines forrige USA-utgivelse, Being Totally Alive, og musikalen Caroline jobber med, godt støttet av Tekstforfatterfondet, Komponistenes Vederlagsfond og NOPA, som har den foreløpig tittelen “På hengende håret”. Gjennom kveldens repertoir kan vi oppleve biter av Carolines egen dramatiske oppdagelsesreise fra musikalbarnestjerne til hodeskadepasient med hukommelsestap til jakten på Stefanie som forsvant i Nevadaørkenen og hvordan musikken og kjærligheten gjorde henne hel igjen.