Dørene åpner:18:00
Konsertstart:18:30
Billetter: 0 ink. avg

Free My Music: the winter edition

Søndag 21. Februar braker det løs med ungdomsarrangementet Free My Music: the winter edition, og her kan du oppleve flott dans, live funk´n soul og rock´n roll!

Av artister vi har å tilby på vårt program er det dans med The Vibe, West End Studios og Raices Chilenas, og liveband med rockebandet Made in China, funkbandet Japee & the Funk Minority. Vi avslutter kvelden med konsertens headliner, det norske rockebandet Grand Island!

Grand Island høstet strålende kritikker for deres seneste album "Songs from Östra Knoll 1:22" av norske medier, og har hatt sangen "Angelila" godt rotert på P3 den siste tiden. Grand Island har tidligere vært Spellemannsnominert, og skal i år varme opp for Kaizers Orchestra på deres eksklusive ”Studio Tour”.

Konserten er et gratisarrangement rettet mot ungdom, men åpent for alle. Arrangementet er et samarbeidsprosjekt mellom Barne- og ungdomsrådet i bydel Sagene, og Sagene Internasjonale Flerkulturelle Frivillighetssentral.

Konserten støtter "Dugnad for Haiti" og midlene går til Røde Kors og Kirkens Nødhjelp. Ungdommene har started en innsamling på Røde Kors sine nettside...

For mer info: www.freemymusic.no