Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 250/200 + avg

Østkanten Bluesklubb fyller 15 år!

Velkommen til jubileum - Østkanten Bluesklubb fyller 15 år!

Knut Reiersrud Band med gjester.

Knut Reiersrud (født 12. februar 1961) feirer sin 49 årsdag som kapellmester og vi kan love en fantastisk konsert med en rekke prominente gjesteartister. Østkanten Bluesklubb har hatt en rekke konserter med Knut gjennom årenes løp og jubelen var stor når han fant tid til jubileet vårt.

I 30 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum - bokstavelig talt - verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter - både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse. Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass - for å få et ekstranummer - på samme konsert....

Med sin enorme erfaring: 16 soloplater, medvirkning på 200 plateutgivelser og turneer på alle verdens kontinenter - er han med sine 48 år nærmest for en levende legende å regne. Med blues i ryggraden - etter læretid i Chicago og New York med folk som Dr John og Buddy Guy - er Reiersrud sammen med sitt band alltid innstilt på levere varene 110 prosent. Reiersrud har med seg er superlag av unge musikere med fartstid fra Big Bang, National Bank, Vidar Busk og Marit Larsen - for å nevne noen.

David Wallumrød - Tangenter
Bjørn Holm - vokal/gitar
Nikolai Eilertsen - Bass
Andreas Bye - Trommer

Østkanten Bluesklubb 15 år.

Det som startet som en fest har utviklet seg til å bli en av Norges viktigste musikklubber.

Grunnlaget for dette er hardt arbeid, sprek booking og et digert styre som alle tar et stort ansvar. Men først og fremst har klubben tatt seg mye tid til å diskutere hva og hvorfor vi driver på med alt dette gratisarbeidet. Slike diskusjoner fører til fornyelse og viktige veivalg.

Østkanten Bluesklubb tok tidlig et strategisk valg om å være en annerledes bluesklubb. Lange og mange diskusjoner ble brukt på å utforme en formålsparagraf som satte en standard for klubbens arbeid. Den er såpass oppsiktsvekkende og omfattende at vi oppfordrer alle til å ta en titt på den.

Kort sagt – vi syns vi gjør en betydelig innsats – og har uhorvelig mange å takke for det. Både i og utenfor klubben strekkes det ut hender i et så stort omfang at det er umulig å vite hvor en skal starte og slutte. Tusen takk til alle det måtte angå!

www.knutreiersrud.no
www.myspace.com/knutreiersrud
www.ostkantenbluesklubb.no