Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 125/125 + avg

Sonora Cimarrón - World music café

Med nytt repertoar og andre overraskelser.

Et norsk salsaband i verdensklasse.Sonora Cimarrón er et stabilt og veletablert salsaband som er i stadig utvikling. Etter fem år på nordiske scener er bandet rangert som det beste salsabandet – og uten tvil det mest etterspurte i sin sjanger. Sonora Cimarrón frontes av bandets perkusjonist og komponist Tito Guevara, som har samlet erfarne musikere fra mange land og skapt et originalt og unikt uttrykk.


Repertoiret er alltid oppdatert med nye egne låter så vel som noen "new yorkian-gold"- klassikere. Siden den første konsert kick-off-en i februar 2004 har vi også fått nytt blod i besetningen som gir et ekstra løft og trykk. 
Bandets originale lydbilde fortsetter å gjøre et godt inntrykk på publikum og snart lanseres Cden for å gjøre dette tilgjengelig for alle.
Siden 2004 har gruppen spilt mye rundt omkring i Norden for et stadig voksende – og dansende! – publikum. Høyde punkter de to siste årene: Festival Porsgrunn 2008, finalist i Rikskonsertenes Debut 08 under Oslo Worldmusic Festival, 5 års Jubileums Konsert på Cosmopolite 2009, Vinterfestuka Narvik 2009, World beat turne 2009, støttet av Norsk kulturråd

Første konsert i serien