Dørene åpner:17:00
Konsertstart:18:00
Billetter: 150/95 + avg

Bollywood Fest

Bollywood Fest holder en livekonsert til minne om Mohammed Rafi, som er en av Indias mest berømte utøvere av klassisk musikk, Ghazal og filmsanger.
Rafi døde 31. juli 1980, så konserten i Oslo blir 30-års markeringen av hans død.

M. Rafis karriere spant over fire årtier, og han har mottatt et utall priser for sin musikk. Rafi var bare 15 år da han hadde sin første opptreden, og siden har han sunget nesten 5.000 sanger i ulike filmer. Han sies å ha spilt inn totalt omtrent 28.000 sanger på elleve ulike indiske språk, i tillegg til noen sanger på persisk og engelsk, og han spilte inn sin siste sang bare få timer før han døde.


M. Rafis kjærlighetssanger er like populære i dag som de var da han levde. Til denne konserten har vi invitert kjente artister fra India, som Prem Bhatia og Rani Sadhana med sine musikere og dansere. Norske Desi Boys skal også være med å spille.
Kl. 21.30 kommer DJ NAD & Co for å gi oss et skikkelig bhangra party med live dhol og Punjabi musikk, og sørger for at alle får lyst til å danse.

Tilsvarende arrangementer er gjennomført i store deler av verden, blant annet i Storbritannia med det anerkjente City of Birmingham Symphony Orchestra.

Vi viser til www.wikepedia.org for mer informasjon om M. Rafi og minnekonsertene som er avholdt i anledning markeringen av hans død.

Flere av hans sanger er lagt ut på www.youtube.com

mer info www.bollywoodfest.com