Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 100/100 + avg

Tassili & Maghreb Funk - World music café

Tassili

Tassili befinner seg i krysningspunktet mellom nordafrikanske og vestlige tradisjoner med Aissa Toby som sanger og strengemann i sentrum.
Av sin bestefar i Marokko lærte han Gnawa, en type transemusikk som er et resultat av møtet mellom islamsk sufi, vestafrikanske tradisjoner og marokkos urbefolkning berberne. Aissa lærte også andre typer folkemusikk i ungdommen, slik at også Jødiske, Arabiske og Andalusiske folketoner tidvis er bakgrunnsmateriale på Tassilis konserter.

Ketil Kielland Lund har vært med Aissa å utvikle musikken og spiller trekkspill/keyb. m.m.
Bandet har eksistert i ti år og alltid vært en garantist for høy stemning.. Fjorårets cd »Lathebkish» fikk strålende kritikker og ble kjøpt inn av Kulturrådet.


Med seg til Cosmopolite har de Olav Torget på gitar. Forøvrig er alltid Aissas bror Abderahime med på vokal og håndtrommer. Bak disse herrene finner dere en Endre Hareide på bass, Kenneth Ekornes på trommer og et ukjent antall perkusjonister som sørger for at tramping av takten blir en lek!..


Besetning:
Aissa Tobi - Fele, sintr, luthar, perkussion, vokal
Abderahime Tobi - Perkussion, vokal
Ketil Kielland Lund - Piano, trekkspill, flygelhorn, vokal
Olav Torget - Konting, gitar
Endre Hareide - Bass
Kenneth Ekornes - Trommer
Tba - Perkussion
Tba - Trompet

www.tassili-music.blogspot.com

Maghreb Funk

Said Rifay musiker fra Marokko kom til Norge for 20 år siden har her utdannet seg til lyd tekniker, jobbet med det og med å komponere musikk til kortfilmer og bandet hans MAGHREBFUNK som han allerede startet i 1991 .

I 2007 startet han å lage den første delen av hans triologi cd “ A SALAM-traditional moods “ som skal ha premiere I Desember
Flernasjonale MAGHREBFUNK var finalister i talentkonkurransen med Oslo Word Music Festival 2008 og har vært høydepunktet på flere arrangementer.


“Med en blanding av stiler av gammelt og nytt vi liker å ta publikum med på en reise, bringe smaken av Marokko, ja rett og slett gjøre folk høye på musikken vår.” Sier frontmann Said Rifay
( UTROP)

SAID RIFAY bass/ voc fra Marokko
JOAO LUIS LOBO drums fra Portugal
TIM LOWERSON sax fra England
HASSAN MAROINE keys fra Marokko
LIZZIE HAGEN voc fra Norge
MUSTAFA ABOUABDILLAH perk./voc fra Marokko
NASREDIN FELLAH perk/voc fra Algeria
DIEGO BRAZIL guitar fra Brazil

Dette er en konsert i serien:

Støttet av:

Arrangeres i samarbeid med: