Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 225/175 + avg

Omar Hakim - The Trio of Oz

Omar Hakim – Rachel Z - Solomon Dorsay – Bendik Hofseth

Det er litt av et stjernelag Cosmopolite kan tilby sitt publikum denne kvelden. Trio Of Oz er et samarbeid mellom den legendariske trommeslageren Omar Hakim fra Weather Report og den svært talentfulle jazzpianisten Rachel Z. Denne gangen kommer de til Oslo med bassisten Solomon Dorsay, og vil også ha med seg den norske saxofonisten Bendik Hofseth som gjest.

Omar Hakim var trommeslager i Weather Report frem til 1985, og har spilt sammen med en rekke av de aller største navnene innen jazz og pop. Du kan høre ham på noen av de mest kjente sangene til David Bowie, Dire Straits og Sting, samtidig som han også har jobbet med størrelser som Madonna, Mariah Carey, Lionel Richie, Miles Davis og Mike Mainieri fra Steps Ahead.

Rachel Z har også en betydelig karriere å vise til. Hun slo gjennom på midten av 90-tallet, og har bl.a. spilt med Wayne Shorter, Vertú og Steps Ahead. Hun har også spilt keyboards for Peter Gabriel, i tillegg til å stå bak egne, kritikerroste plater og prosjekter.

Det er to mildt sagt svært virtuose og meritterte musikere som utgjør kjernen i Trio Of Oz. I tillegg kommer bassisten Solomon Dorsay, som bl.a. har jobbet med Stevie Wonder, Bobby Watson og Madeline Peyroux. På repertoaret står komposisjoner og sanger av bl.a. Duke Ellington, Depeche Mode, Wayne Shorter, Joni Mitchell, Judy Garland, Sting, Peter Gabriel, The Killers, Coldplay og Björk.

Alt er med andre ord duket for en reise gjennom noe av den aller beste musikken innen jazz, pop og fusion, innovativt tolket av internasjonale toppnavn. Du kan se frem til kreative, lekre og unike tolkninger av klassiske låter, der også vår egen Bendik Hofseth vil gi sitt bidrag til konserten.

Ikke gå glipp av denne kvelden!

Video link
www.thetrioofoz.com
www.bendik.com