Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 250/200 + avg

The Grascals

Vi starter like godt med å slå fast at The Grascals er den beste bluegrass-gruppa i USA om dagen. Og at denne torsdagskvelden på Torshov i Oslo bør bli en av årets aller største festkvelder for de mange som elsker bluegrass, country og nordamerikansk roots-musikk.

The Grascals er moderne tradisjonsmusikere av aller beste merke – og har vunnet det som er av priser og utmerkelser innen sitt felt. De har to ganger vært nominert til Grammy-priser, har toppet bluegrass-listene i hjemlandet, og har opptrådt mer enn hundre ganger på Grand Ole Opry i Nashville. De har også vært svært populære gjester på noen av de største talk-showene i USA.

The Grascals slo gjennom i 2004 som backingbandet til Dolly Parton, som også har medvirket på flere av platene deres. De har delt scene med størrelser som Charlie Daniels, Brooks & Dunn, Patty Loveless, Kenny Rogers, Hank Williams jr. og The Jordanaires. Bandet består av svært dyktige musikere, som alle er enere på sine felt. Musikken deres treffer både hjertene og føttene, og appellerer både til folk som liker tradisjonell bluegrass-musikk og mer moderne country.

The Grascals består av Terry Eldredge (gitar), Jamie Johnson (gitar), Terry Smith (bass), Danny Roberts (mandolin), Kristin Scott Benson (banjo) og Jeremy Abshire (fele). De imponerer også med de vokale prestasjonene, og fremstår som svært profesjonelle musikere, som samtidig leverer godsakene med like deler lekenhet og lidenskap.

YouTube finner du en rekke strålende opptredener med The Grascals, der du kan oppleve noe av gløden i live-showene deres.

www.grascals.com