Dørene åpner:18:00
Konsertstart:19:00
Billetter: 195/150 + avg

Bollywood Festival ”Tribute to Kishore Kumar”

Noen av de største artistene fra Bollywood akkurat nå, backet av musikere fra både Norge og India vil sørge for en ekte Bollywood fest og en verdig avslutning på årets festival.

Kumar Sanu:
Kumar Sanu, en indisk vokalist. Han startet sin karriere som vokalist i Bollywood i 1987. Sanu har jobbet med India´s topp komponister, Nadeem Shravan, Rajesh Roshan, Anand-Milind & Viju Shah i
Bollywood, og vant prisen for beste vokalist i India fem år på rad (1991-1995). Sanu var alle komponistenes favoritt. Sammen med den kvinnelige artisten Alka Yagnik, var de et par som var uslåelig.
Kumar Sanu har også en Guinness Verdensrekord i å synge så mange som 28 låter på en enkel dag i 1993.

Bali Brahmbhatt:
Han er selvlært gitarist som spilte i Kenya sammen med sine venner i helgene. Uten å vite at det var faktisk en re-miks av hindi og engelsk musikk de spilte. Han hadde en innspilling med topp musiker Bappi Lahiri i 1992. Bali er stolt over å ha gitt hits gjennom egen uforlignelige teknikk bl.a. Amma Dekh Tera Munda Bigda Jaye i filmen, Stuntman og m.m.

Prem Bhatia:
En entertainer og vokalist, har vært i bransjen i 30år.

Desi boys:
Desi boys er en lokal musikkgruppe.

Khan Strings:
Musikalsk familie, spiller all types Indisk og pakistansk musikk

Artistene gir sin hyllest til den legendariske Kishore Kumar som har komponert og spilt inn flere tusen populære sanger til Indiske filmer.

Barn under 10 år kommer gratis inn.

Bollywood Festivalen 2.-9 September

Fullt programm finner du her: www.bollywoodfest.com