Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 170/120 + avg

Tango Ensillado

I år er det 90 år siden verdens mest berømte tangomusiker, komponist og bandoneonist Astor Piazzolla ble født. Dette feiers med en konsert med den nye norske kvintetten Tango Ensillado.

Tango Ensillado er norges nye supertangokvintett - dypt engasjert og målrettet ungdom med lidenskap for detaljene og følelsene i musikken. Dette formidler de med stor spilleglede gjennom vanntett samspill. Kvintetten spesialiserer seg innenfor det de kaller avantgardistisk tangomusikk –med andre ord Astor Piazzollas kjernerepertoar, og andre komponister i samme sjanger. Piazzollas musikk har på lang vei blitt den mest berømte tangomusikken i verden – et symbol på den argentinske verdensarven, verdsatt i alle verdens hjørner av millioner.

Gruppa består av unge fremadstormende veteraner innenfor sjangeren, med flere års internasjonal erfaring fra band som blant andre Tangueros del Norte. Musikerene i gruppa har bred erfaring fra klassisk og jazz i tillegg til å ha fått undervisning med flere av de største tangonestorene i Buenos Aires.

Medlemmene i gruppa er:
Andreas Rokseth - bandoneon
Rannveig Ryeng - fiolin
Christian Skaar Winther - el.gitar
Håkon Magnar Skogstad - piano
Ole Herman Schøyen Sjölin - kontrabass

www.tangoensillado.com

Videoer:
La Muerte del Angel
Michelangelo ´70
Milonga del Angel
Contrabajissimo