Aldersgrense: 20
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 250 + avg

Electrocutango

Nok en gang har vi gleden å kunne annonsere konsert og dans til ELECTROCUTANGO på Cosmopolite lørdag den 28 september etter suksess i Buenos Aires, Paris, Berlin, Tønsberg og Cosmopolite i februar i år.

I musikken deres finner man en vandring mellom det melankolske og melodiske, fra det mystisk uforutsigbare til det drivende og suggererende rymtiske. Elementer fra Puerto Rico, Brasil og Cuba, fra hiphop, tekno, turntableisme, jazz, og selvfølgelig - tango – kombineres i en skjønn forening.
Vi starter høsten friskt. Her blir det konsert og dans til langt utover natten. Det blir salg av argentinske empanadas fra www.caminito.no.

Lineup:
Sverre Indris Joner – piano, keyboard, mac
Mikael Augustsson – bandoneon
Odd Hannisdal – fiolin
Steinar Haugerud – kontrabass
Antonio Torner - perkusjon

Vi får også besøk av det argentinske paret Alejandro Beron og Veronica Vazquez som skal opptre for oss. De er nye stjerner på tangoscenen i Buenos Aires. Der har de opptrått på de viktigste dansestedene som Sunderland, Canning og La Baldosa og er nå på sin andre Europaturné på et år!

Etter Electrocutango blir det igjen milonga med tradisjonelle tangoer med Alicja som DJ.

Alicja Ziolko er skuespiller, koreograf, og tangodanser. Hun har nå vendt hjem til OSLO etter mange år som DJ på milongaene i Italia. Hun er godt kjent i tangomiljøet i Norge. Hennes valg av musikk til bilder skaper en flott stemning på dansegulvet.

Arrangement i samarbeid med

Oslo Tango Club
www.oslotangoclub.com