Aldersgrense: 20
Dørene åpner:17:30
Konsertstart:18:00
Billetter: 275 ink. avg

Vårforestilling med Sangselskabet Guldbergs akademiske kor

Sang, kor

Vi gleder oss stort til både å markere viktige jubileer , samt servere dere mye annet av det beste vi kan by på både av musikalske og andre humørskapende bidrag på en deilig maikveld.
Vi har også alliert oss med fremragende musikere i bandet vi entrer scene sammen med, samt at vi ikke minst har sikret oss gjesteartister på øverste hylle.
Gjesteartister : Herborg Kråkevik og Frikk Heide-Steen
Som mangeårig, mangfoldig, scenekunstner trenger Herborg neppe noen nærmere omtale

Frikk er et friskt ung "pust" blant norske artister. Sin unge alder til tross, har han allerede bidratt gjennom mange år i et vidt spekter av underholdningssjangere. Han er mangeårig korist i Sølvguttene, nå 2. dirigent i det samme elitekoret, har hatt "Sinatra-show", deltatt i flere musikaler og synger jazz. Han er godt skolert som sanger, og kommer fra en familie som har markert seg bland de sterkeste innen norsk underholdning i generasjoner.

Regibistand: Tom Sterri

Det er to forestillinger:

1. forestilling:
Kl. 17.30 Dørene åpnes
Kl. 18.00 Forestilling

2. forestilling:
Kl. 20.30 Dørene åpnes
Kl. 21.00 Konsertstart

Billetter: Kr. 275,- bestilles via e-post på billett@guldbergs.no. Husk å oppgi antall og hvilken forestilling det gjelder.

Dersom det forsatt er ledige seter, vil det også være muligheter for å kunne kjøpe billetter i døren før forestillingene.

Da vi har åpen bar med alle rettigheter under forestillingene, er aldersgrensen 20 år.