Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:30
Billetter: 350 + avg

ZappaUnion III - Banned From Utopia

Rock, alternative, jazz

Årets ZappaUnion festival kan by på storslått arrangement med mange av Zappas musikere. Banned From Utopia, The GrandMothers of Invention og Yellow String Quartet.
En fantastisk blanding av Zappas mangfoldige musikk vil du kunne få oppleve på Cosmopolite disse to kveldene. Banned From Utopia har hatt stor suksess etter deres gjenforening i fjor.

Banned From Utopia

Banned From Utopia besøkte ZappaUnion festivalen i 2013 og i år kommer de tilbake med enda flere Zappa musikere. Banned From Utopia dro på en suksessrik Europa turne rett etter ZappaUnion II og I vår var de på en ny turne i Europa og spilte et forrykende show som fikk Zappa fans i ekstase, noe som undertegnende kan bekrefte. Et fantastisk samspill, humor, knallbra soloer og Zappa låtene vi elsker er det vi har i vente.

I spissen står ZappaUnions gode venn Robert (Bobby) Martin på keyboard, saksofon, valthorn og ikke minst så er han en av Zappas største vokalister, Ray White på gitar, vokal som vi alle så godt kjenner og fantastisk showmanship, veteranen Tom Fowler som ikke bare spiller men danser med sin bass, Albert Wing blåser ørevokset ut av deg med sine soloer, den legendariske Chad Wackerman på trommer og den tidligere Zappa Plays Zappa gitaristen Jamie Kime.

Denny Walley som både har spilt med Zappa og Beeheart kommer som gjestemusiker til ZappaUnion og vi kan vel glede oss til slideguitar solo fra han.

  • Robert (Bobby) Martin - vokal, keyboard, saksofon, valthorn
  • Ray White - vokal, gitar
  • Tom Fowler - bass
  • Albert Wing - tenor saksofon, sopran saksofon
  • Chad Wackerman - trommer
  • Jamie Kime - gitar
  • Special guest
    Denny Walley - slideguitar

Kom til Cosmopolite 07. og 08. november og opplev Frank Zappas musikk spilt av de som gjorde det sammen med han.

I tillegg vil boka «Zappa I Norge» bli lansert under festivalen, Kunstfilosofen Aagot.no Rokne kommer med Zappa inspirert kunst og det vil bli salg av vinyl, CD, kunst og andre effekter.

Festivalpass kjøpes her

Lørdagens program her