Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 380 + avg

Lissie (US) solo acoustic

Country, folk

Hennes nye album, "My Wild West", innspilt i Nashville med produsent Bill Reynolds (Band of Horses), kom ut 12. februar, og fikk bl.a terningkast 5 i Dagbladet som skrev ”Album nummer tre fra norgesvennen er hennes mest personlige og varierte – og beste”.

Siden braksuksessen med debutalbumet "Catching A Tiger" i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.

I februar gjorde hun en utsolgt norgesturné, samt flere strålende festivalopptredener i sommer. Som en avslutning på året har vi vært så heldige å få sette tre eksklusive konserter med Lissie i soloformat. Denne kvelden er det kun låtene og den enorme stemmen som står i fokus.

Med som support kommer Bjorn and the Sun, en sjelfull folk-blues duo bestående av David Donaldson and Amanda Björn.

Etter å ha møttes og laget musikk i Los Angeles iløpet av det siste året, begav de seg ut på et eventyr på tvers av landet for å lage plate i Nashville.

Inspirert av reisen, smelted de sammen California folk med Nashville soul. De var så heldige å få spille inn i Bomb Shelter med Grammy vinnende Andrija Tokic(Alabama Shakes, Hurray for the Riff Raff) sammen med noen utrolig talentfulle Nashville musikere som Jon Estes, Ben Alleman, Dave Racine.

Deres EP 'Young and Restless' er ute nå!

http://www.bjornandthesun.com/