Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 300/200 + avg

The Christmas Feeling – Prime Time Orchestra Tour 2016

Storband

Prime Time Orchestra er for tredje året på rad på juleturne med The Christmas Feeling med fire av Sveriges beste jazzvokalister med kjente amerikanske juleklassikere og noen svenske.

Dette blir en annerledes julekonsert.

  • Peter Asplund - trumpet og vokal, Sverige
  • Prime Time Orchestra fra Sandvika, Norge

Special guests:

  • Isabella Lundgren, vokal
  • Vivian Buczek, vokal
  • Anna Jalkéus - vokal og harpe
  • Claes Crona - piano
  • Hans Andersson - bass

Arrangementene er av Mats Hålling, Magnus Blom og Claus Sørensen.

Prime Time Orchestra ble startet i 1981 og har utmerker seg som et prosjekt- og konsertband, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske solister.
I bandets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle- og semiprofesjonelle musikere. Orkesterets faste musikalsk leder de siste årene er Tarjei Grimsby, allsidig trombonist og ansatt i Det Norske Blåseensemble.

Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter. De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund og Margareta Bengtson (Sverige), og musikalsk leder Mats Hålling (Sverige), samt Robert Nordmark og Isabella Lundgren (Sverige).

Vi har dessuten spilt konserter med gitaristene Staffan William-Olsson og Frode Kjekstad, salsapianist Sverre Indris Joner, Frank Zappa-arrangør og trombonist Niclas Rydh fra Bohuslän Big Band (Sverige), og samtidskomponist og gitarist Jono El Grande, som har alle vært flotte musikalske opplevelser.

Prime Time Orchestra er av politikerne i Bærum kommune utnevnt til Kulturfyrtårt fra 2015.

Facebook side