Aldersgrense: 18
Dørene åpner:18:00
Konsertstart:19:00
Billetter: 260/150 ink. avg

Frendelaus 2 - Musikkteaterhøyskolen

Musikal

“Frendelaus” er historien om hittebarnet Remi, som blir solgt av sin fosterfar til Far Vitalis, eieren av en liten omreisende teatertrupp. Remi reiser rundt med Vitalis og dyra hans, og han må underholde for å tjene penger til kost og losji. Da Remi var ett år ble han bortført fra sine biologiske foreldre i England. Men hvordan endte han opp i en fosterfamilie i Frankrike? Vil han klare å finne veien hjem? Samtidig er det noen som leter etter ham, men er det Remis foreldre, eller er det mørke krefter som vil kvitte seg med ham.

Om oppsetningen:
Musikkteaterhøyskolens oppsetning av musikalen “Frendelaus” byr på store musikalske ensemblenummer, vakre ballader, et morsomt og fargerikt rollegalleri og en fantastisk rørende fortelling om kjærlighet, vennskap og om å overleve i den store verden.

Gisle Kverndokk og Øystein Wiiks musikal “Frendelaus” er en vakker og storslagen norsk musikal av ypperste klasse, som fortjener å bli spilt om og om igjen. Musikken er arrangert av Tor Ingar Jakobsen for et orkester bestående av seks talentfulle musikkstudenter fra Barratt Due. Sammen med regissør Aksel-Otto Bull lager avgangsklassen en leken, varm og spennende familieforestilling som er vel verdt et besøk.

Musikere:

  • Victor Berg: Piano
  • Ida Calmeyer Knutsen: Klarinett
  • Trond Sagbakken: Trompet
  • Polina Groshikova: Fiolin
  • Gabriel Elfberg: Cello
  • Mathias Sunde Valseth: Bass

NB! Barn under 18 år kommer inn med foresatte.