Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 350 + avg

The Big Big Band presenterer “A Touch of Christmas 2016” med Marian Aas Hansen, Zelimir m.fl.

Storband

The Big Big Band fortsetter tradisjonen med en forrykende førjulskonsert på Cosmopolite. Bandet er et prosjektband bestående ca 40 musikere, både amatører og proffer, som spiller svingende låter i alle sjangre for utvidet storband og sangsolister.

Du vil få høre et stort spekter av fengende låter som tidligere er lansert av blandt andre Frank Sinatra, Michael Bublé, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Paul Carrack, Adele med flere.

Mariann Aas Hansen er an av våre beste storbandvokalister og har i mange år sunget med ulike storband, i show som Showgirls og It´s Showtime, i tillegg til å ha gitt ut flere plater. I høst er hun aktuelle med Made in America med Zelimir og som deltaker i NRKs stjernekamp.

Zelimir er en eminent Rock’n’Roll sanger, kjent fra shows på Color Line og for hans låt Judy som har nådd top 100 listen på itunes. I høst kjører han showet Made in America på Chat Noir med Marian.

Ole Guldvog er vår mest brukte vokalist, og han har sunget alt fra Bach til Tom Waits og Sinatra. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og har siden den gang boltret seg i de fleste sjangre.

Sindre Gjærum Hansen kjenner du kanskje fra The Voice hvor han briljerte med sin herlige soul- og storbandsound. Vi er heldige i å kunne ha med Sindre på våre konserter. Sindre har også sitt eget band: tatarius.

Andrine Amalie Svendsen er et ungt talent som imponerte oss i sangtalentiaden til The Big Big Band og på A Touch of Christmas i fjor. Hun går på på Mailand Videregående skole og på Lørenskog kulturskole. Våren 2017 vil hun ha en av hovedrollene i Peter Pan musikal på Lillestrøm kulturhus. Hun har også vokalist i bandet Syrup.

Guro Eliassen Kverndokk er et ungt talent som imponerte oss i sangtalentiaden til The Big Big Band. Hun går på Edvard Munch videregående skole har tidligere vært med i finalen i UMK og på Frysjarock.

Følg bandet på www.thebigbigband.no og
Facebook

.