Aldersgrense: 18
Dørene åpner:18:30
Konsertstart:19:00
Billetter: 200/150 + avg

RENDEZ-VOUS Brassens-Berulfsen

Franske viser/ musikk

Morten Fr. Lund er franskfilolog og musikklærer og har studert i Paris. Der har han møtt flere av sine forbilder, bl.a. George Moustaki.
Han spesialiserte seg på midten av 70-tallet på franske viser, og har nærmest fungert som det Franske Kultursenters «hofftrubadur». Og har i en årrekke turnert med Rikskonsertene, Oslo-konsertene og den Fransk-Norske kulturkommitè rundt om i landet. Han har gjendiktet mange av visene til Brassens og Moustaki til norsk.

Lars-Gøran Engerdahl er utdannet instrumentalist og musikkpedagog fra Norges Musikkhøgskole, med akkordeon som hovedinstrument. Han har hatt en fascinasjon for fransk musettetrekkspill helt fra barndommen. Og har i mange år utviklet sin spillestil som resulterte i en solo CD i 2012. Han har sitt virke som musikklærer ved Kulturskoler og ungdomsskoler i Osloområdet, og brukes som instruktør og dommer i ulike sammenhenger. Det har også blitt deltagelse i en del studiooppdrag og noen radio og TV-programmer.

Torkjell Kristian Berulfsen er en norsk programskaper, programleder, journalist, komiker og forfatter.Han har bakgrunn som handelsgymnasiast og filolog, mange års ansettelse i NRK og i en årrekke ledet han radio- og TV-programmer som Reiseradio, Nitimen, Nattradioen, Borgulfsen (sammen med Knut Borge), WOK, Dykk i arkivet, Edle dråper og Herfra til halv ti.Sammen med nevnte Knut Borge var Berulfsen ansvarlig for det ikke helt satirefrie programinnslaget "Upper ten", der den til en hver tid siste ukes ti mest profilerte samfunnsaktører gjennomgikk juryens evaluering av seg, noe som førte til at den beste av de ti fikk bevisningen "Ukens aller upperste".
Ut over dette var han ansvarlig for seriene Opp i røyk, Ganefryd, Pengenes historie , Berulfsens fargerike og Berulfsens konspirasjoner. I 2000 ble Berulfsen tildelt Riksmålsforbundets lytterpris og innehar Gullruten 2007 for serien Berulfsens fargerike.Våren 2015 var han aktuell med fjernsynsserien Edel årgang, der seerne presenteres for ulike betraktninger tilknyttet overgangen fra arbeidslivet til pensjonisttilværelsen.

Trond Dahlen er utdannet kantor og kordirigent fra Norges Musikkhøyskole og har vært Hydrokorets dirigent siden 1984. Han var i perioden 1977-2005 kantor i Bekkelaget kirke i Oslo. Dahlen har virket som timelærer med Institutt for musikk ved Universitetet i Oslo og hatt engasjementer for den Norske Opera og Ballet, Opera Mobile og Rikskonsertene. Han har ledet flere kor, blant annet Menighetsfakultetets studentkor, Den norske studentersangforening og Cæciliaforeningen i Fredrikstad. Han har skrevet en rekke komposisjoner for både kor og solosang, fra viser til salmer og klassiske verker. Flere komposisjoner og arrangementer er skrevet spesielt for Hydrokoret. Dahlen har siden 2006 hatt stilling som forbundssekretær i Musikernes fellesorganisasjon, hvor han i særlig arbeider med arbeidslivs- og tariffspørsmål innen kirkemusikkfeltet i Den norske kirke.

Hydrokoret er et blandet bedriftskor for Norsk Hydro i Oslo som ble stiftet i 1973. Koret synger både ved interne arrangementer i Hydro og holder eksterne konserter. Et årlig høydepunkt er førjulskonserten, ofte med innleide solister og musikere. Et annet populært tiltak er den årlige turnéen som veksler mellom inn- og utland. Der blomstrer det sosiale miljøet, og vi synger like gjerne på gatehjørner og restauranter som i kirker og andre konsertlokaler. Koret har også opptrådt i NRK TV og har gitt ut to fonogrammer, én med julesanger og én med norske folkesanger.
Koret har et allsidig repertoar, fra Bellman til Mozart, fra folkeviser til messer og oratorier. Vi synger kirkemusikk i kirker og drikkeviser i restauranter. Vi har et kjernerepertoar som dekker ulike anledninger mens større verker gjerne innøves over et halvt år eller lengre.