Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 350 + avg

The Big Big Band presenterer “A Touch of Christmas 2017"

Storband

The Big Big Band fortsetter tradisjonen med en forrykende førjulskonsert på Cosmopolite. Bandet er et prosjektband bestående ca 40 musikere, både amatører og proffer, som spiller svingende låter i alle sjangre for utvidet storband og sangsolister.

Du vil få høre et stort spekter av fengende låter som tidligere er lansert av blandt andre Frank Sinatra, Michael Bublé, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Paul Simon med flere.

Christin Bastiansen er en av Norges beste kvinnelige storbandvokalister. Hun har sunget med en rekke storband, sunget i flere TV-program som Beat for Beat og Skal vi danse. I tillegg har hun spilt i flere teater og showoppsettinger

Ole Guldvog er vår mest brukte vokalist, og han har sunget alt fra Bach til Tom Waits og Sinatra. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og har siden den gang boltret seg i de fleste sjangre.

Sindre Gjærum kjenner du kanskje fra The Voice hvor han briljerte med sin herlige soul- og storbandsound. Han er utdannet i utøvende musikk fra Universitetet i Agder, og gjort en rekke jobber som solist. Han jobber også som sangpedagog og kor- og korpsdirigent mens han studerer ved Norges Musikkhøgskole. Sindre har vært med oss nesten fra "starten" og vi er heldige i å kunne ha med han på våre konserter.

Andrine Amalie Svendsen er et ungt talent som vi oppdaget i sangtalentiaden til The Big Big Band, og hun imponerte stort på A Touch of Christmas i fjor. Hun går på Mailand Videregående skole og på Lørenskog kulturskole. Våren 2017 hadde hun en av hovedrollene i Peter Pan musikal på Lillestrøm kulturhus. Hun er også vokalist i bandet Syrup.

Guro Eliassen Kverndokk er et ungt talent som imponerte oss i sangtalentiaden til The Big Big Band. Hun går på Edvard Munch videregående skole har tidligere vært med i finalen i UMK og på Frysjarock. I tillegg har hun et egent band ved navn Bagasje.

Celine Løvmon er utdannet som musikalartist fra Balettakademien i Gøteborg.

Blandt annet stått på Göteborgs Opera i showet "Festkväll" som sanger og danser, vært solist med kor og storband i Lillestrøm og sunget med The big big band på Nordeas julekonsert for noen år siden. Er nå aktuell i en nyskrevet opera i med blant andre fra Göteborgs Operaen.

Veronica Arabella Krogh er en ung, uttrykksfull sanger fra Oslo. Hun gikk ut fra Edvard Munch VGS i fjor og har i lang tid holdt på med forskjellige bandprosjekter. Nå har hun startet hun opp et eget soloprosjekt hvor musikken vil være basert på hennes egne tekster og melodier.

Følg bandet på hjemmesiden og Facebook.