Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 225 + avg

Norsk på norsk - Avec!

Kor, Pop

Østensjøsangerne er et blandet kor med ca 30 medlemmer, og sammen med vår dirigent Helga Botn, inviterer vi til en konsert der vi slår sammen entusiasmen fra koret og dirigent, med slagkraftige herrer i bandet Number Seven Deli. For å sprite dette opp ytterligere har vi også fått med oss kapellmester og virtous på tangenter Åge Reite.

Vi står på scenen, og du sitter ved et bord og nyter et glass eller to og synger kanskje med?

Har du hørt oss før vet du hva du får! har du ikke hørt oss, ja da tør vi love at du kan glede deg!

Helga Botn - vår dirigent som lever av og gløder for musikken har et enormt nettverk, og denne gangen har hun fått kjente musikere til å ønske å opptre sammen med oss - Number Seven Deli er bandet, og i tillegg har hun fristet Åge Reite til å styre tangentene denne kvelden!

Vi er stolte over at så velrenommerte musikere velger oss i Østensjøsangerne, og håper du ser muligheten dette kan gi deg for en skikkelig musikalsk godbit-aften i november!

Litt om aktørene bak Norsk på norsk - Avec!

Per Amund Solberg: Bass. Bassist i Number Seven Deli, og har vært frilansbassist for en rekke band og artister. For eksempel Vibeke Saugestad, Ephemera og Songs And Sweet Potatoes (med Hedvig Mollestad).

Simen Mæhlum: Trommer. Medlem av Number Seven Deli, tidligere medlem av Jim Stärk og sessiontrommis. Har spilt med for eksempel The Margarets, Willy Wonka Trio, Asbjørn Ribe og Rune Berg, Ronnie MAG Larsen & Alex Rinde.

Rune Berg: Produsent, låtskriver og gitarist. Mest kjent for arbeidet med bandene The Margarets og Number Seven Deli. Han har også vært kapellmester for Bikubesong på Det norske teatret, og i 2012 debuterte han som soloartist. Han har skrevet og produsert musikk for filmer og TV-serier og mottatt en rekke hedersbemerkninger, deriblant fire nominasjoner til Spellemannprisen og P3s Urørt-pris.

Johnny Palmar Hide: Vokal og kassegitar: Vokalist i Number Seven Deli, han har deltatt i Melodi Grand Prix (den norske finalen), blitt spellemannsnominert og han har koret på en rekke innspillinger med artister som Benny Borg, Asbjørn Ribe, Rudi Myntevik m.m.

Åge Reite: Kapellmester, tangenter. Har gjort mange produksjoner for barn og ungdom. Blant annet "En Pose Nonstop", og har tonesatt Tøyens bydelsløft med plata/prosjektet/happeningen "Lyden av Tøyen", hvor blant mange andre Rune Gerhardsen, Einar Gerhardsen (!) og Per Fugelli deltar. I 2016 gav han og medprodusent Rune Berg, ut “Den største reisen” med Benny Borg. Platen ble veldig godt mottatt av et samlet kritikerkorps og sanger som “God morgen, min kjære” ser ut til å bli en ny tidløs klassiker signert Benny Borg. Til høsten kommer oppfølgerplaten “En dag på jorden”.

Sjekk ut Facebook siden vår, se oss i tidligere konserter via linkene...

Vi gleder oss til å se deg!