Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 300/250 + avg

Stand-up med Dr.Bergland, Mikkel Niva og Olli Wermskog!

Stand-up

Bli med på en festaften av det sjeldne! For hva er vel bedre enn å ha det gøy samtidig som du er med på å gi syriske barn og unge en ny start på livet? Vi har ikke råd til å miste en hel generasjon – #NoLostGeneration!

Ta med deg tante, bror, naboen og dama og la deg underholde til randen. Lattergaranti.

Hva er MedHum? Du har kanskje fått med deg genseraksjonen vår i uke 16 med bl. a. Skam-skuespillerne Thomas Hayes, Josefine Pettersen, Ulrikke Falch og mange andre kjente personer iført vår genser på sosiale medier med hashtaggen #LaBarnVæreBarn og #NoLostGeneration. MedHum er Medisinstudentenes Humanitæraksjon, som drives kun av medisinstudenter; alt av planlegging og utføring gjøres av frivillige medisinstudenter. Vi setter utrolig mye arbeid i dette, fordi vi vet hvor viktig det er. Annethvert år samler vi inn penger til humanitære prosjekter med fokus på lav- og mellominntektsland, og forebyggende helsearbeid. Aksjonen gjennomføres ved alle medisinstudiestedene i Norge; Tromsø, Trondheim, Oslo og Bergen.

MedHum støtter i år UNICEFs Makani-prosjekt, som skal bidra med psykososial støtte og primære helsetjenester til syriske barn og unge i Jordan, MAKANI – MY SPACE: «I am safe, I learn, I connect». Flyktningkrisen i Syria er den største globale krise siden andre verdenskrig. Per dags dato er det mer enn 660 000 flyktninger som er berørt av krisen i Syria, der halvparten av dem er barn! Etter mange år med konflikt og krig er helsetilbudet betydelig fraværende. Barna trenger beskyttelse og hjelp til å bearbeide det de har opplevd. Gjennom Makani-sentrene får barn og ungdom som faller utenfor tilgang på psykososial utvikling, helsetilbud, «life skills training» og alternativ utdanning. Dette arbeidet er helt avgjørende for psykisk utvikling og god varig helse for den oppvoksende generasjonen. Å sette fokus på mental helse er viktigere enn aldri før.

Hva er vel bedre enn å ha det gøy samtidig som du er med på å gi syriske barn og unge en ny start på livet Vi har ikke råd til å miste en hel generasjon – #NoLostGeneration!