The Y Knots

The Y Knots
Folk
Pop
UnderOslo
lørdag 18. juni 2022
Dørene åpner 19:30
Konsert starter 20:30
Scene
Belleville
Billettpris
190/90,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

The Y Knots

Sanger fra nulte etasje

UnderOslo inviterer til konsert med The Y Knots. The Y Knots er et knippe sanger som i løpet av de siste elleve årene har sprunget ut av jordsmonnet til Ulf Rogde og nå også Hans Christian Almendingen. De to spilte sammen i The White Birch  (med Ola Fløttum) fra 1995 til 2006, og har nå atter spleiset kreftene for å gi lyd og liv til denne seine framveksten av nye låter.

Sangene er blitt beskrevet som ‘overraskende fine’, ‘inntagende’ og ‘vakre’ av folk som har hørt dem, framført gjerne av Rogdes stemme og gitarspill og etter hvert Almendingens perkusjon. The Y Knots var lenge et fenomen som knoppet seg i forbindelse med bursdager, bryllup og begravelser, men leverte for fire år siden en konsert på Månefisken som har fått flere til å spørre om noe liknende vil kunne skje igjen.

På Belleville dukker The Y Knots nok en gang opp i scenelyset, flankert av bidrag fra Alexander Rishaug’s komposisjon Y (59°54′54,76′′N 10°44′46,03′′Ø), og kanskje tilflyter det noen ekstra lydlige bidrag fra andre kilder. Det er lyden av Oslos undervekster som flytter inn på Soria Moria denne lørdagen i juni