MOMODOR Releasekonsert - Fusblues

Momodor
Pop
Rock
BLOB SCULPIN PRODUCTIONS
søndag 12. juni 2022
Dørene åpner 14:00
Konsert starter 15:00
Scene
Belleville
Billettpris
200/100,- +avg
Aldersgrense
No limit
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

MOMODOR Releasekonsert - Fusblues

ROCKA RETRO LYDSPOR FOR NESTE GENERASJON

MOMODOR er et flett nytt, norsk band som spiller pop/rock for barn mellom 4 og 12 år. Nå er det release for bandets første album; Fusblues!

MOMODOR er musikalsk inspirert av 60- og 70-tallet, men har et uttrykk som i sum hører til i 2022. Bandet ønsker å tilby ungene organisk lyd, instrumenter i 3D og la dem bli kjent med så mange genre som overhodet mulig. På konserten blir det rock, pop, vals, salsa, blues som ikke er blues og ørlite prog i kantene. Ren prog spiller bandet ikke, men noen av låtene har partier som kanskje kan gjøre Aunt Mary lykkelig.

- Men det viktigste er at ungene har det moro, sier bandleder Finn Harrisson, - og vi vet i alle fall om én guttunge som etter flere måneder på skolen kom tilbake til barnehagen og ba tynt om å få høre Pizza-Prinsessen bare én gang til. Dette var i test-perioden hvor låtene kun ble spilt i hans gamle barnehage. De samme testene har ellers medført voldsomme mengder med hopp og sprett og en god del headbanging! Det lover godt, syns vi.

Finn Harrisson, vokalist, gitarist og låtskriver, ga for tre år siden ut folkrock-albumet «The Carousel Keeper» med samme ensemble.

Harrisson har spilt i mange band gjennom årene, men først i 2019 var det aktuelt å gi ut album.

- Det hele falt ikke på plass før jeg møtte mitt livs tekstforfatter, sier Harrisson og sikter til Aftenposten-journalist Cathrine Hellesøy Harrisson. De to møttes i 2013 og har laget musikk siden. Denne gangen er det altså ungenes tur.

BANDET OG GJESTEMUSIKERE

Det faste ensemblet i MOMODOR består av følgende:

Finn Harrisson, musikk, gitar og vokal

Cathrine Hellesøy Harrisson, tekster og vokal

Marius Olsson, trommer

Morten Krogh Hagen, el-bass

Dang Pham, piano, orgel, wurlitzer, moog

MOMODOR har også med seg flere etablerte gjestemusikere på det ferske albumet Fusblues!, blant annet trombonist og perkusjonist fra to av landets mest etablerte barneband:

Erik Johannessen fra Meg og Kammeraten min (og Jaga Jazzist), på trombone Elisabeth Mørland Nesset fra Jeg og du og vi 2, 3, 4 på perkusjon

Andre gjestemusikere på Fusblues!:

Hayden Powell på trompet

Embrik Snerte (KORK), på fagott

CATHRINE HELLESØY HARRISON OM PROSJEKTET «Vår visjon er å lage kvalitetsmusikk for barn, med tekster som kan ha en dypere mening i tillegg til å være umiddelbare og tidvis morsomme. Vi håper musikk og tekst sammen kan bidra til at barna får tak i noe i seg selv; kreativitet, humor, trygghet, en følelse av å ikke være alene likevel - eller rett og slett litt galskap.

For først og fremst vil vi har det moro! Og erfaringen er at hvis vi har det gøy, har ungene det enda gøyere.

Velkommen på konsert! Pizza-Prinsessen er klar!»